S nárastom záujmu o vegánstvo u nás a vo svete je taktiež potrebné vám čo najlepšie prezentovať potrebné informácie a rady. Tak sme strávili tieto pokojné sviatočné dni aj prácou a prinášame vám vylepšené www.veganstvo.org. Okrem efektívnejšieho rozloženia jednotlivých sekcií a krajšieho dizajnu vám tiež prinášame:

Vegan Mapu

Niekedy je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť (alebo čítať). Táto vizuálna prezentácia vegánskych obchodov, reštaurácií, záchranných centier, sanktuárií atď vám pomôže nájsť čo potrebujete vo vašom okolí – na Slovensku ale aj v zahraničí. Nové miesta do tejto mapy stále pridávame, takže sa sem nebojte vrátiť. Ak poznáte nejaké, ktoré chýba, napíšte nám, radi ho pridáme.

Čo vegáni jedia?

Tu nájdete zhrnutie užitočných informácií o tom, čo vegáni vlastne jedia – ak je pre teba vegánstvo nové, je dobré začať aj tu. Obrázky chutných vegánskych jedál, info ohľadom náhrad za živočíšne prísady, odkazy na ďalšie užitočné čítanie.

Objavil/a si už orechové másla?
Sú skvelou a zdravou pochúťkou, dobrým zdrojom proteínov a zdravých tukov. Skvelé len tak, na lyžičku, alebo do smoothie či aj varenia. Najlepšie nakúpiť vo veľkom, výjde ťa to lacnejšie.

Zhrnutie pre ľahký štart

Všetky základné informácie, ktoré potrebuješ na začiatok – prečo je vegánstvo tá správna voľba, ako začať, fakty a dôvody prečo začať.

Dúfame, že sa vám nový dizajn bude páčiť! Príjemné čítanie 🙂