O skvelom dokumente Cowspiracy a jeho úspešnej premiére v Bratislave sme si napísali nedávno. S potešením oznamujeme, že si budeme mať možnosť ho pozrieť aj na východe – 31. januára v Halmi Caffe v Košiciach. Nenechajte si túto príležitosť ujsť – skvelý dokument a k tomu aj vegánska hostina. Doneste aj známych a rodinu!

Premietanie dokumentu Cowspiracy s vegánskou hostinou, Košice

pridajte sa na FB udalosti, pomôže to organizátorom s prípravou: https://www.facebook.com/events/1566181043618235

31. január 2015 – Košice, Halmi Caffe, Hlavná 21

Objavil/a si už orechové másla?
Sú skvelou a zdravou pochúťkou, dobrým zdrojom proteínov a zdravých tukov. Skvelé len tak, na lyžičku, alebo do smoothie či aj varenia. Najlepšie nakúpiť vo veľkom, výjde ťa to lacnejšie.

Po veľkom úspechu premietania v Bratislave OZ Vegánske hody pre vás pripravili premietanie aj v Košiciach! Už 31.1. sa môžete tešiť na dlhoočakávaný dokumentárny film Cowspiracy – Tajomstvo udržateľnosti a nie len to! Rozhodli sme sa, že okrem vegánskeho občerstvenia v našej réžii, dáme priestor aj kuchárskym talentom a pripravívme v priestoroch Halmi Caffé aj malú vegánsku hostinu. Rozhodne sa teda máte na čo tešiť.

COWSPIRACY
Dokument, 90 min., 2014, USA, slovenské titulky

AKO SA ZAPOJIŤ A NAVARIŤ JEDLO?

Zapojiť sa môže každý – podmienkou je, aby jedlo bolo vegánske, teda neobsahovalo žiadne živočíšne produkty ako mäso, mlieko, vajcia či med alebo živočíšne emulgátory. Potom je už len na vás, či jedlo budete ponúkať zadarmo, za dobrovoľný príspevok alebo ho predávať. Ak máte záujem zapojiť sa, neváhajte a napíšte nám na info@veganskehody.sk !

PROGRAM
18:00 – vegánske občerstvenie + Selector Citron (Ska / Reggae)
20:00 – premietanie Cowspiracy
24:00 – koniec

Vstup dobrovoľný, príďte hladní!
(výťažok z dobrovoľného vstupného bude rozdelený medzi autorov filmu Cowspiracy a OZ VEGÁNSKE HODY)