Prečo?:  Myslím, že ak si hodil očko na túto stránku, je to aspoň sčasti kvôli tomu, že ti na zvieratách záleží. Ak je to tak, iste si si už všimol, že nielen záujem, ale najmä činy smerujúce k zlepšeniu situácie a života zvierat na Slovensku, sú ešte v plienkach….a to som ešte optimista. Táto krajina má za sebou už viacero pochodov, ktoré sa snažia na niečo upozorniť…pochod za (ľudský) život, pochod za zlepšenie sociálnej situácie, pochod proti netransparentnosti v politike, pochod za podporu boja proti rakovine….nie, tieto témy nepovažujeme za nedôležité a vážime si ľudí, ktorí sa do boja za tieto práva všetkých nás púšťajú. Ale čo práva tých, ktorí za seba bojovať nedokážu? Nebolo by načase kričať aj za nich?

Bude to mierumilovný pochod, nejaké bannery, informačné, neagresívne slogany a rozdávanie letákov, zamerané na vzbudenie záujmu u ľudí a informovanie. Nechceme nič agresívne / extrémne, našim cieľom bude rozdať čo najviac letákov a porozprávať sa s čo najviac ľuďmi na ulici. A budeme radi, ak sa k nám čo najviac ľudí počas pochodu pridá, čiže budeme “verbovať” za jazdy :).

Kedy?: Presný dátum ešte stanovený nemáme, ale určite koncom júla alebo začiatkom augusta, pochod sa bude konať v jeden deň súčasne na celom Slovensku.

Objavil/a si už orechové másla?
Sú skvelou a zdravou pochúťkou, dobrým zdrojom proteínov a zdravých tukov. Skvelé len tak, na lyžičku, alebo do smoothie či aj varenia. Najlepšie nakúpiť vo veľkom, výjde ťa to lacnejšie.

Kde?: Všade tam, kde sa nájde niekto, kto bude mať odhodlanie prevziať na seba zodpovednosť organizácie. Tím tejto stránky je udomácnený na východe Slovenska a určite chápeš, že nemôžeme byť naraz všade. 🙂 Preto prosíme, vyplň tento dotazník, aby sme vedeli, s ktorými mestami môžeme predbežne počítať a s akým počtom ľudí. Zaberie to len niekoľko sekúnd :).

Dotazník vyplň len ak máš seriózny záujem podieľať sa na tomto pochode, aby sme vedeli reálne čísla. Ak máš “možno” záujem, tak dotazník nevyplňuj.

Vďaka! 🙂