Pred niekoľkými dňami sme zverejnili prieskum ohľadom záujmu o pochod za práva zvierat vo väčších mestách Slovenska. Odozva bola skvelá, dozvedeli sme sa veľa nových a užitočných informácií a v tomto článku s vami chceme zdieľať čo sa plánuje ďalej.

Veľké poďakovanie všetkým!

V prvom rade sa chceme poďakovať všetkým, ktorí hlasovali, zdieľali, komentovali a ponúkli pomoc. Za 4 dni sa náš článok o prieskume dostal pred 54000 ľudí, z ktorých vyše 3600 prekliklo na stránku a takmer 450 predbežne potvrdilo záujem. Za takýto krátky čas je to skvelý výsledok, čo znamená, že sa u nás nájde veľa ľudí, ktorí chcú zlepšiť život zvierat a tento pochod podporia.

Objavil/a si už orechové másla?
Sú skvelou a zdravou pochúťkou, dobrým zdrojom proteínov a zdravých tukov. Skvelé len tak, na lyžičku, alebo do smoothie či aj varenia. Najlepšie nakúpiť vo veľkom, výjde ťa to lacnejšie.

Čo prieskum dosiahol

Výsledky nás milo prekvapili, prihlásil sa dobrý počet ľudí, takže sme sa utvrdili v tom, že takýto protest bude mať dobrú podporu z vašej strany, po celom Slovensku.

Tu sú predbežné výsledky k 25.6.2014 (hlasy pribúdajú ďalej, ale toto nám stačí na rozhodnutie). 435 sa ti možno nezdá veľa, no musíš sa na toto číslo dívať štatisticky. Je to 435 z 54000, ktorí to videli. To je 0,81%. Takže ak kampaň rozbehneme poriadne (toto bol len mini prieskum za 4 dni), a dostaneme ju pred dajme tomu 500 000 ľudí, tak 0,81% z toho bude 4000 ľudí a to nie len na jednom mieste, ale vo viacerých veľkých mestách Slovenska naraz. To už sa nedá ignorovať :).

pochod predbezne vysledky

 

A ako to dokazuje toto vtipné video, na začatie niečoho veľkého, stačí málo zapálených jedincov :).

 

Ďalším pozitívnym výsledkom prieskumu sú nové vedomosti a informácie, ktoré nám pomôžu pri organizácii. Taktiež sa nám ponúklo viacero ľudí z celého Slovenska na pomoc s koordináciou, čo je dôležité pri takejto rozsiahlej kampani.

Veľkým pozitívom sú aj nové kontakty z organizácií na Slovensku, ktoré majú záujem o podobnú akciu, s ktorými keď spojíme sily, tak dosiahneme ešte viac.

Čo ďalej?

Prvým rozhodnutím, ktoré sme spravili na základe nových informácií a spätnej väzby od vás je, že sa pochod presúva na začiatok septembra. To nám dá viac času na lepšiu prípravu a koordináciu s inými organizáciami a takisto sa vyhne dovolenkovej sezóne. Presný dátum sa vyhlási neskôr.

Ďalšie kroky budú zamerané na spojenie sa s ľuďmi a organizáciami, ktoré prejavili záujem, prebratie potrebných detailov organizácie a stanovenie dátumu.

O všetkom ostatnom ťa budeme informovať priebežne vo forme ďalších článkov.

Dotazník môžeš vypĺňať i naďalej:

https://docs.google.com/forms/d/1dZaj3SLAW2kdAJ3vJKxYeJzI5xdXUgMiOB2zyvTdawg

Vďaka!